Beautiful you

Een van de items in de Lente/zomer collectie 2017 van Stampin’ Up is de stempelset Beautiful you. De ultieme set met prachtige illustraties, wensen en quotes voor lieve berichtjes, maar ook super voor Project Life journaling. Ik heb er inmiddels verschillende voorbeelden mee gemaakt, die ik graag met je deel.

Allereerst de set: deze bestaat uit 13 stempels, rubber op hout of voor clear block.

17-0030

Geweldig toch? De afbeeldingen zijn niet zo heel erg groot, maar doen het toch goed op zowel klein als groot formaat. Hieronder allereerst op 5×5 cm. Ik heb afwisselend gestempeld op wit papier, 250 grams houtvrij offset, en op de geruite Project Life kaartjes van Stampin’ Up (jammer genoeg niet meer in de collectie). Vervolgens heb ik ze op formaat gestanst. Leuk om te spelen met de positie van het gestempelde of de combinatie van tekening en tekst. Zo is elk kaartje weer een beetje anders.

17-0027
gestempeld op 2×2″ (ofwel ca. 5×5 cm) | 250 grams houtvrij offset

Beautiful you is ook heel fraai in combinatie met de Hello Lovely Project Life Card Collection. Een deel van deze set is vrij grafisch wat goed aansluit bij de sfeer van de stempelset.

17-0025
gestempeld op 3×4″ (ofwel ca. 7,5×10 cm) | met Hello Lovely PL card collection

Maar de set combineert ook geweldig met papier uit de designer serie Falling in Love. Hieronder in beeld en gestempeld in de kleur Crumb cake.

17-0026
gestempeld op 2×2″ (ofwel ca. 5×5 cm) | op designer papier Falling in Love

Verder nog een drietal wenskaarten. Clean & simple…

17-0029

Tot slot nog een tip. Wil je de illustraties met inkt en een waterbrush inkleuren, stempel dan met Stampin’ Up Archival black. Zo voorkom je dat je stempelwerk doorloopt.

Een paar complete Project Life layouts zijn in de maak. Wordt dus nog vervolgd…