Inky bizz Team bloghop

Welkom! Je begint hier met de bloghop of je bent hier zojuist terecht gekomen via het blog van Minke, die een geweldige herfstpagina voor haar journal heeft gemaakt. Ook de rest van de hop staat bol van inspiratie, maar daar is ‘ie uiteindelijk ook voor bedoeld: om allerlei mogelijkheden met de mooie materialen van Stampin’ Up te laten zien. Onderaan dit bericht lees je hoe je verder kunt “hoppen”! Maar nu eerst mijn bijdrage…

hop-dec16

Thema van deze hop is ‘genieten van het weer’ en dat heb ik flink gedaan de afgelopen weken. Want terwijl hier de thermostaat een graadje hoger ging, crosste onze oudste op een brommertje rond in het stoffige Myanmar, wat een stroom zonovergoten foto’s via WhatsApp opleverde. Heerlijk hoor! Even wegdromen en je voorstellen dat je ook aan dat tafeltje van die prachtige zonsondergang geniet, de jungle doorkruist of in een luchtballon boven de Bagan-vallei zweeft…

Voor het familiealbum (8×8″) heb ik een pocket page spread gemaakt met kaartjes uit de Project Life set Moments Like These van Stampin’ Up. Deze set is ontworpen door Liz Tamanaha (Paislee Press) en de foto hieronder geeft een goed beeld van de stijl en de kleuren. Een volledig overzicht van de kaartjes staat in de card-references op de website van Becky Higgins. De set is trouwens ook digitaal verkrijgbaar: in de online-shop of binnen de Project Life® App. Reuze handig als je papier en digitaal wilt mixen.

bh_stampinup_momentslikethese_04-copy

Gezien de (enigszins beperkte) ruimte van 8 vakjes (van elk ca. 10 x 10 cm) verdeeld over 2 pagina’s, heb ik gekozen voor grote beeldvullende foto’s, die m.i. met elkaar de sfeer van het land goed weergeven. Deze foto’s heb ik gecombineerd met 3 PL-kaartjes die de ervaring beschrijven; inkt en embellishments verbeelden het gevoel..

pl-0548

Twee van de kaartjes heb ik voorzien van tekst, die ik uit een aantal PL-kaartjes heb geknipt. De houten woordwolkjes + de sterretjes komen uit het accessory pack. De mini-hartjes uit een oude kit van Studio Calico en de stempels zijn van mijn favoriete set Gorgeous Grunge van Stampin’ Up.

pl-0546

Voor de achterzijde van de spread heb ik van de overige foto’s met de Project Life® App van Becky Higgings digitale layouts gemaakt en met mijn Selphy compactprinter geprint. Reuze handig want zo heb ik in 1 pocket page van 8×8″ zo’n 40 foto’s. Samen vormen ze een mooie overview van de reis.

pl-0551

Vierkant printen
Om mijn bijdrage aan de bloghop niet ellenlang te maken, heb ik over dat wat handig is bij het printen van vierkante foto’s (ca. 10 x 10 cm) op de Selphy compactprinter een apart artikel geschreven. Je leest het hier.

Materialen
Tot slot nog even de gebruikte materialen bij elkaar:
– stempels > Stampin’ Up | Gorgeous Grunge | #130517 (clear) | #130514 (wood)
– inkt > Stampin’ Up
– Project Life set Moments Like These > Stampin’ Up | #138454
– Project Life accessory pack Moments Like These > Stampin’ Up | #138455

Meer inspiratie
Teambloghopper na mij is Yolande. Ben je benieuwd hoe zij het thema van de bloghop heeft uitgewerkt? Klik dan op de pijl Volgende om snel verder te hoppen. Dagdag! Veel kijk plezier.

xvolgendexvorige

Mocht je de weg kwijt zijn… dit zijn de teambloggers die met deze hop meedoen…

Yolande Greve > Papillyo | Krista Katerbarg > The Wonders Of Ink | Janneke Schaapherder > Pretty Messy Attic | Adeline Marechal > Chic Stamping | Annette Elias > De Kijkkast | Minke Brattinga > De Stamp-in’