Inspiratie

december 2016
Bijna Sale-A-Bration
In december heb ik vooral gespeeld met nieuwe items uit de nieuwe Lente/zomer collectie 2017 van Stampin’ Up. De gratis (!) stempelset Thank you werkt heel goed op stroken wit papier in combinatie met bijvoorbeeld een kadodoosje. Eenvoudig te maken en het doosje heeft meteen een strakke look. Hieronder een voorbeeld in de kleur Rich Razzleberry.

17-0010

november 2016
Heerlijk herfst
Voor de Project Life kaartjes van een herfstwandeling in De Kennemerduinen heb ik de stempelset Playful backgrounds en de acorn builder punch van Stampin’ Up gebruikt. Het hele artikel lees je hier. Hieronder een van de PL-kaartjes. De tekst is van een printable, die je gratis kunt downloaden.

pl-0511

oktober 2016
De eerste kerstkaarten
Met de designer serie Warm & Cheer van Stampin’ Up heb ik een eerste set kerstkaarten gemaakt. Inclusief toelichting, mini wondersheet en printable. De complete tekst lees je hier. Hieronder een plaatje van een van de kaarten.

pl-0423

september 2016
Moroccan
De afgelopen weken ben ik o.a. voor de challenge van Minke en Gerjon intensief bezig geweest met de suite Moroccan van Stampin’ Up. Een mooie combinatie van designer papier, een stempelset en washi tape in prachtige, oriëntaalse kleuren. Bij wijze van ‘proefje’ heb ik er ook een kerstkaartje mee gemaakt. Zomaar een ideetje… leuk om even te delen.

pl-0416

juli 2016
Recht uit het Hart
De stempelset Recht uit het hart van Stampin’ Up heeft naast aansprekende teksten ook een drietal illustratieve stempels. Niet alleen mooi met stempelinkt, maar ook heel fraai in combinatie met je markers.

Voor onderstaande safe-the-date kaartjes, uitnodigingen en aankondigingen dat er getrouwd is, heb ik de ‘tak en de blaadjes’ gecombineerd met de teksten van de stempelset Bruid en bruidegom van Marianne Design.

PL-0333

PL-0332

In de envelop-tag zit een klein kaartje gestoken. De mini’s en grotere kaarten hebben een inlay van wit papier met daarop de tekst. Clean & simple. Stuk voor stuk eenvoudig te maken en daarom goed geschikt voor grotere oplagen. Zeker als je de inlays print.

PL-0331

De kleur Night of Navy oogt heel fraai in combinatie met wit en Smoky Slate grijs cardstock. Maar ook de kleuren Melon Mambo en Crumb Cake vind ik best passend.

PL-0369

Als je het (net als ik) lastig vind om tekst direct op een kaart te stempelen, dan kun je deze ook op een los vel stempelen, snijden, ponsen of stansen en vervolgens op de kaart plakken of met foam vastzetten.

Dit zijn trouwens de stempelsets die ik heb gebruikt. Aan het eind van deze pagina staat een opsomming van de overige materialen.

PL-0371

Nog een paar voorbeelden met andere materialen en de stempelset Bruid en Bruidegom vind je hier.

Gebruikte materialen Stampin’ Up
A4 cardstock Night of Navy + Smoky Slate + Melon Mambo
inkt Night of Navy + Smoky Slate + Melon Mambo + Crumb Cake
stempelset Recht uit het Hart
zilverdraad
enamel shapes silver
washi Floral Boutique
linnen draad

En verder
Marianne Design | stempelset Bruid en Bruidegom | CS0974
Marianne Design | Project NL | stansen uit de set Deze Week | PL1516
DCP | 200 grams | wit
Tim Holtz | Thinlits Die Set Tag Collection | 658784.