Kom erbij!

Loop je rond met het idee om ook ‘demonstrator’ van Stampin’ Up te worden, laten we dan eens praten.

Elke ‘demonstrator’ kan zijn eigen team samenstellen, maar is zelf ook weer onderdeel van een groter geheel. Zo maak ik deel uit van het team van Minke Brattinga uit Middenmeer. En zit ik samen met Minke in het team van Annette Elias uit Wognum.

Maar ook vanuit Stampin’ Up is er veel support met een ondersteunende website vol video’s, verkooptechnieken, productadvies, bestellen van producten, ideeën voor het maken van werkstukken en het geven van workshops, enzovoorts.

Mijn team is nog maar twee personen groot, nl. Annelies en ik en we zouden het allebei heel gezellig vinden om er nog wat meer ‘creatievelingen’ bij te hebben. Omzet is niet richtinggevend, wel het plezier in samen maken en samen delen.

Met elkaar bereik je meer dan alleen. In een team kun je kennis delen en elkaar ook aanvullen. Zelf ben ik van huis uit media vormgever, kan ik prima met een computer omgaan en toevoegen op creatief, vormgevingtechnisch en typografisch gebied. Maar netjes een tekst stempelen is voor mij nog steeds een hele opdracht. Gelukkig is Annelies een oprechte stempelaar, die alle kneepjes al lang en breed onder de knie heeft.

En zo heb jij vast ook kwaliteiten, die je met ons kunt/wilt* delen.

Lijkt je dat iets? Mail gerust! Mijn e-mail adres is tinekevisser@gmail.com.