Stampin’ Up nieuws

4 januari 2017
Sale-A-Bration
Stampin’ Up begint het jaar met de introductie van haar Lente/zomer catalogus vol mooie nieuwe producten. En er is natuurlijk ook een actie: bij aankoop van € 60 aan producten, kies je uit de Sale-A-Bration folder een gratis product. Leuk!

17-0009

Wil je de nieuwe voorjaarscollectie en de cadeau-items bekijken? Klik dan op de link van je keuze om een .pdf op je scherm te openen > Lente/zomer of Sale-A-Bration folder. Of klik op de foto hierboven om naar de webwinkel van Stampin’ Up te gaan. Heb je vragen, mail gerust!

 

1 december 2016
Eindejaarsopruiming
Ze hebben de smaak te pakken bij Stampin’ Up. Na de Online Extravaganza – vanaf vandaag tot en met 3 januari 2017 – eindejaarsopruiming met interessante kortingen. Welke producten je voordeliger kunt kopen, zie je in de webwinkel onder Year-End Closeouts. Je kunt op onderstaande afbeelding klikken om naar de webwinkel van Stampin’ Up te gaan.

yearendcloseout_shareables_eng_2

 

20 november 2016
Online Extravaganza
Van maandag 21 tot en met maandag 28 november a.s. start de Online Extravaganza met korting op een flink aantal artikelen. Op de eerste en laatste dag zijn er zelfs flashsales. Wat denk je van een Big Shot Magnetic platform voor € 31,85? Dat is maar liefst 35% korting. Of een Gift Bag of Gift Box Punch board voor € 16,10. Met een korting van 30%. Niet onaardig, toch?

onlineex_header_demo_nov2116_sp_uk

Op deze .pdf vind je alle aanbiedingen op een rijtje. Heb je vragen of wil je iets bestellen, mail dan naar tinekevisser@gmail.com.

 

3 november 2016
Nieuwe stansen met een stikselrandje > Stitched from het Heart
In de maand november introduceert Stampin’ Up een set nieuwe framelits, de Stitched Shapes Framelits. De set kost € 36,00 en bestaat uit 12 dies: 4x ovaal, 4x rond en 4x vierkant. Na het stansen heb je een vorm met het perfecte ‘stikselrandje’. Leuk! Verder kun je deze maand  een aantal kerststempels met 25% korting aanschaffen. Hieronder een overview. Wil je ze bestellen, volg dan deze link > https://www2.stampinup.com/ECWeb/ItemList.aspx?categoryid=90300.

pl-0479

 

7 oktober 2016
3 + 1 gratis
Bij aankoop van vier pakken designer papier uit onderstaande collectie, betaal je er slechts 3. Dat is dus 1 pak gratis (ofwel 25% op je totale aankoop). Tel uit je winst!

pl-0443

 

1 september 2016
De nieuwe Herfst-Winter catalogus is er!
Vandaag is de Herfst-Winter catalogus gelanceerd en hij staat boordevol mooie halloween- en kerstproducten. Zelf ben ik al druk bezig met het designer papier Warmth & Cheer (pagina 13). En over de teksten die ik daarbij gebruik, kan ik nog een heel grappig verhaal vertellen. Maar daarover binnenkort meer.

PL-0381

De catalogus is maar liefst 56 pagina’s dik en het is een feest om ‘m te bekijken met al die geweldige voorbeelden. Heel inspirerend! Wil je ook lekker door de catalogus bladeren, klik dan op de afbeelding hierboven om de .pdf te openen. Bekijk je liever alleen de producten in de webshop, klik dan hier.

 

29 augustus 2016
31 augustus a.s. > einde bonusdagen en bestelmogelijkheid Thoughtful branches
Met het einde van augustus in aantocht nog even een herinnering. Vergeet niet je tegoedbon(nen) in te leveren. Dit kan tot 31 augustus a.s. Die dag is tevens de laatste waarop je de bundel Thoughtful branches kunt bestellen.

 

1 augustus 2016
Thoughtful branches | speciale stempelkit + dies
Ga je maar vast verheugen… de speciale stempelset Thoughtful Branches met bijbehorende dies is alleen in de maand augustus verkrijgbaar.

PL-0342

De prijs van de stempelset is € 33,00. De set dies kost € 37,50. Koop je de bundel in een keer, dan ontvang je 10% korting en betaal je € 63,25. Kijk hier als je een van de producten wilt bestellen.

 

1 juli 2016
Stampin’ Up bonusdagen
Voor elke 60 euro die je tussen 7-31 juli 2016 besteedt, ontvang je een tegoedbon van 6 euro, die je in de periode van 2-31 augustus 2016 kunt verzilveren.

PL-0341

Dat is leuk meegenomen, toch? Zeker als je al een beetje aan het sparen bent voor eventuele aankopen voor de kerstperiode.

 

1 juni 2016
Nieuwe catalogus 2016-2017
Altijd een heel evenement bij Stampin’ Up… de introductie van de nieuwe jaarcatalogus. Met nieuwe kleuren en vol nieuwe producten. In de loop van de tijd zal ik op mijn website flink wat Stampin’ Up producten laten zien en vooral ook voorbeelden ter inspiratie. Heb je zin in een Stampin’ Up feestje met de nieuwe producten? Lees dan hier. Wil je weten hoe je de producten kunt bestellen, klik dan hier.

BH_SU2016S017CatalogueShoot_FEATURE

Omdat de te bestellen hoeveelheden best groot zijn, zal ik in de loop van de tijd een aantal mini-kits samenstellen en deze in mijn winkel aanbieden. Natuurlijk altijd met voorbeelden en inclusief werkbeschrijving.