Stampin’ Up

Eerlijk gezegd keek ik al jaren van een afstand naar Stampin’ Up, kocht ik wel eens iets en bewonderde ik de mooie kwaliteit en presentatie. Een serieuze stap in die richting leek echter niet logisch, omdat ik van huis uit geen ‘stempelaar’ ben. En dit is absoluut niet oneerbiedig bedoeld! In tegendeel zelfs, goed stempelen zie ik als een ambacht en ik moet eerlijk toegeven, dat ik – ondanks alle workshops – nog steeds moeite heb met het stempelen van nette teksten.

Dit jaar tijdens de inspiratiedagen van Minke Brattinga realiseerde ik mij dat Stampin’ Up veel meer is dan een ‘stempelclub’. Eenmaal thuis viel het kwartje: inspire. create. share. Daar gaat het om. Je creativiteit delen met anderen. Elkaar inspireren. Met de materialen van Stampin’ Up als hulpmiddel, niet als doel.

En nu sta ik hier… met rugnummer 5023207 en mijn verhaal.

Hoewel ik een redelijke ‘eenpitter’ ben, vind ik het toch ook fijn om onderdeel te zijn van een team; aanvullend, zeker niet als concurrent. Primair is Minke mijn eerste contact en ik weet zeker dat zij mij heel veel van Stampin’ Up kan leren en dat we veel leuke activiteiten kunnen ondernemen. We hebben een goeie klik en zijn allebei heerlijk NoordHollands-nuchter. In groter verband maak ik deel uit van het team van Annette Elias.

PL-0286
mijn startpakket plus onze Steppe, die per se ook op de foto wilde

De afgelopen anderhalve maand heb ik mij volledig ondergedompeld in mijn startpakket en ben ik vooral op zoek gegaan naar wat mijn toegevoegde waarde kan zijn. Project Life is nog niet wijd verspreid binnen Stampin’ Up teams, dus dat is 1. Daarbij wil ik vooral aan de slag met het mixen en matchen van materialen, kleur en vorm en foto’s natuurlijk. Maar… er wordt ook gestempeld.

De komende tijd ga ik lekker verder met mijn experimenten en zal ik met enige regelmaat naast nieuwtjes van Stampin’ Up ook mijn voorbeelden met de verschillende producten laten zien. Vind je het leuk om eens samen aan de slag te gaan, kijk dan eens hier. Heb je vragen, mail gerust naar tinekevisser@gmail.com.

dagdag. Tineke.